top of page
FOTO CARME.jpg

PRESENTACIÓ

 

Carme Bosch i Arauz és un despatx d'arquitectura amb una àmplia diversitat d'encàrrecs en els camps de l'arquitectura, la rehabilitació i l'urbanisme, que m'han permès enriquir els treballs d'una disciplina amb els coneixements de les altres.

El principi que guia el meu treball és el de la sostenibilitat:

La selecció de materials atenent a la salut de les persones i del medi ambient, a la reducció del consum d'energia, al màxim confort i a aconseguir uns entorns saludables, harmònics i amb encant.

 

Pel que fa als treballs de restauració i rehabilitació, com també en els de planejament, el punt de partida, més enllà de l'aspecte funcional, és la posada en valor de les preexistències amb interès patrimonial o de memòria històrica.

Cada vegada hi ha més innovació que parteix de les tècniques tradicionals combinades amb les noves tecnologies. Això ens mostra un ventall de possibilitats per la construcció del futur.

M'identifico amb la frase de l'arquitecte indi Charles Correa: inventar un nou futur i redescobrir el passat és el mateix gest, perquè crec que només podem crear un futur millor integrant els valors del passat.

 

 

 

bottom of page